Olijven bestellen

Er zijn zóveel soorten olijven over de hele wereld, dat wij de lekkerste voor je hebben geselecteerd. Om het nog lekkerder te maken, marineren wij de olijven voor onze klanten. Wat dacht je van groente olijven zonder pit, gevuld met paprika of lekkere smeerkaas? Of ga jij het liefste voor de olijven met amandel? Of ansjovis? Je kan het zo gek niet bedenken of de Vitamine Kraam heeft het. Alles op het gebied van olijven!

Over verse olijven

Natuurlijk vormen de landen aan de Middellandse Zee bij uitstek het gebied waar olijfbomen groeien. Ken je het verschil tussen groene en zwarte olijven? Het heeft allemaal met hun rijpheid te maken. Men plukt de groene olijven voordat ze rijp zijn. De zwarte olijven rijpen aan de olijfboomtak. Let op: een natuurlijk gerijpte olijf heeft een bruine, bijna paarse kleur. Een pikzwarte olijf heeft die kleur op kunstmatige wijze gekregen.

Olijven & vitaminen

Olijven zitten onder andere vol van antioxidanten en zijn dus gezonde smaakmakers. Je begrijpt dat de Vitamine Kraam alleen de natuurlijk gerijpte zwarte olijven, en verse groene olijven in het assortiment heeft. Heerlijk voor bij de borrel en lekker in allerlei gerechten!

Heb je een vraag?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via het contactformulier.
Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al je vragen op het volgende nummer:

  • 06-34 55 46 44

Bezoek onze webshop

Klik hier

Vitamine Kraam