Groente bestellen

Met welke groente ga jij vanavond kokkerellen? Wij leveren alles vers. Van Hollandse groenten tot groentesoorten uit het buitenland.

Van origine staat de Vitamine Kraam op de Haagse Markt. Onze passie voor groenten wordt dus al vele jaren gevolgd. Wij zijn er trots op om allerlei binnenlandse en buitenlandse groenten nu ook via onze App te kunnen leveren. Of je nou een frisse maaltijdsalade of een warm stamppotje wilt klaarmaken. Je haalt alles simpel en snel met een online bestelling naar jouw keuken.

Onze specialisaties in groenten

De Vitamine Kraam is vooral gespecialiseerd in Hollandse, Turkse en Surinaamse groenten. Van bloemkool tot andijvie, met onze verse groenten zet je elk Hollandse gerecht op tafel. Hoe leuk is het om dit te variëren met typisch Turkse en Surinaamse groenten?

Turkse groenten
Houd jij ook zo van de heerlijkheden uit de Turkse keuken? Turkse families geven veel aandacht aan hun maaltijden. Daarbij staat gezelligheid altijd voorop. De kleurrijke groenten in de Turkse recepten maken het allemaal tot een vrolijk geheel. Populair onder de Turkse groenten zijn bijvoorbeeld spinazie, artisjokken, selderij, aubergine en paprika. De Vitamine Kraam heeft een enorm aanbod aan Turkse groenten. Leef je uit!

Surinaamse groenten
Wil je op z’n Surinaams kokkerellen? Ook dat kan met de Vitamine Kraam. De Surinaamse keuken combineert invloeden uit alle werelddelen. Je kan dus eindeloos experimenteren met onze Surinaamse groenten. Ontdek bij de Vitamine Kraam de smakelijke Surinaamse groentesoorten zoals kouseband.

Groenten zijn gezond en moeten we iedere dag eten. Met het gevarieerde groente aanbod van de Vitamine Kraam wordt koken met groente elke dag lekker anders!

Heb je een vraag?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via het contactformulier.
Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al je vragen op het volgende nummer:

  • 06-34 55 46 44

Bezoek onze webshop

Klik hier

Vitamine Kraam