Fruit bestellen

Als je net zo van fruit houdt als wij, leef je dan uit in onze kleurrijke online kraam. Welke vitaminen leg jij vandaag op de fruitschaal?

Fruit is gezond! De Vitamine Kraam selecteert met veel zorg zowel binnenlands als buitenlands fruit. Daarom vind je bij ons alleen het allerbeste fruit. Hieronder geven we je alvast een paar fruittips waar het water van in je mond loopt:

Appeltje voor de dorst
Je kan bij de Vitamine Kraam kiezen uit tientallen appels. Natuurlijk leveren wij onze heerlijke Nederlandse appels. Probeer ook eens de smaakvolle appels uit Italië van het merk Marlene. Dit is wat ons betreft de beste soort appel ter wereld. Veel mensen zijn dan ook dol op de Marlene appel.

Vers fruit van het seizoen
Als leverancier van verse producten hebben wij vanzelfsprekend veel seizoensgebonden fruit. Zo begint rond juni ons druivenseizoen. En hoe kan het ook anders: de eerste lekkere druiven komen uit Frankrijk. We hebben het hier over de bekende La Voile druif. Italië volgt met de Muskaat druiven en de Red Globe druiven. Ook Turkije doet mee met de Sultana druiven. Deze druiven zijn heerlijk zoet en pitloos.

Zomertijd met meloen
Waar koop je zóveel soorten meloenen? Juist, bij de Vitamine Kraam! Wij weten deze smaakmakers vanuit de hele wereld te verkrijgen. Kies in de shop uit maar liefst ácht soorten meloenen. Allemaal met een eigen karakteristieke smaak. Haal de zomer in huis!

Tropical vibes
Hoe lekker is het dat we ook in eigen land kunnen genieten van exotisch fruit? De Vitamine Kraam brengt de tropische sferen eenvoudig bij jou thuis. En als je bijzonder tropisch fruit in gedachten hebt, kan je er altijd naar informeren bij de Vitamine Kraam. Voor ons is geen exotische fruitsoort te gek.

Fruit voor fitte medewerkers

Voor alle werkgevers die op kantoor vers, voordelig én vooral lekker fruit willen aanbieden: de Vitamine Kraam maakt het je gemakkelijk!

Lees verder over de mogelijkheden van fruit op het werk op onze pagina Zakelijk.

Heb je een vraag?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via het contactformulier.
Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al je vragen op het volgende nummer:

  • 06-34 55 46 44

Bezoek onze webshop

Klik hier

Vitamine Kraam